Pergola bioklimatska

Pergola bioklimatska je rešila težavo na moji terasi

Pred nekaj leti, smo se doma odločili, da bomo naš vrt, ki smo ga imeli pred hišo, nekoliko popestrili. To pa zato, ker je bil ta kar velik, ter se nam je zdel zato zelo prijeten in pa hkrati neizkoriščen, tako da smo želeli tukaj nekaj narediti, oziroma nekaj postaviti. Najbolj logično pa se nam je zdelo, da bi si tukaj ustvarili teraso, saj bi bil to nato zelo prijeten prostor za kakšen piknik med poletjem. To pa smo nato tudi naredili, vendar pa smo na koncu ugotovili, da smo na nekaj pozabili.

To nekaj pa je bilo, da na območje, kjer smo imeli teraso, skoraj celoten dan med poletjem pripeka močno sonce, saj ta terasa, oziroma ta lokacija ni imela nobene naravne sence. Zato pa nam je to zelo oteževalo, da bi lahko imeli kakšen piknik, saj smo za to rabili tudi nekaj sence. Nato pa smo začeli razmišljati, kaj bi lahko naredili, da bi se tega problema rešili, ter si na neka način ustvarili senco. 

Takoj pa nam je na misel padla pergola bioklimatska. To pa zato, ker bi imela ta pergola bioklimatska sprva zelo lep in pa modern izgled, ki pa bi zelo lepo komplementiral našo teraso, ter jo še malo popestril. Po drugi strani pa bi nam pergola bioklimatska, ustvarjala potrebno senco, ki smo jo rabili, da bi se lahko nato brez težav družili na naši terasi. 

Pergola bioklimatska je rešila težavo na moji terasi

Tako pa smo tudi izvedli ta nakup, ter jo montirali na naši terasi. Ta pa nam je bila nato zelo všeč, saj je pergola bioklimatska imela tudi to prednost, da je bilo mogoče upravljati streho, na takšen način, da smo lahko kontrolirali, koliko svetlobe bo pronicalo skozi streho in smo si lahko nato ustvarili zelo prijetno svetlobo, oziroma senco pod samo pergolo. Zato pa smo zelo veseli, da smo se odločili za ta nakup.