Movado

Movado ženska ura je točno to, kar sem si želela

Že dolgo si želim ene lepe prestižne ure in nikoli si je nisem mogla privoščiti. Tako imam doma kar nekaj čisto poceni ur, ker v trgovinah vedno pritegnejo mojo pozornost, a to niso ure, kot je na primer ura Movado, ki je točno to, kar bi si želela. To je res bil čuden občutek, ko sem si kupila katero poceni uro sem bila vesela, a to veselje me je kmalu minilo. Ugotovila sem, da hrepenim po dragi, kakovostni, dizajnerski uri, ki se kupi ena in to za dlje časa. 

Takrat sem si vzela čas in šla na splet pogledat ure, ki bi mi lahko bile lepe in zagledala Movado uro, ki mi je bila prekrasna. To je bila ura, katere sem si želela, a vedela sem, da te ure niso poceni. Vseeno sem šla pogledat cene in upala, da bi si jo lahko privoščila. Moram priznati, da sem bila kar presenečena, ker sem prve ure Movado videla po ceni nad tisoč eurov. Ko sem že mislila, da je to in da si takšne ure ne morem privoščiti, sem spodaj videla še več ur, ki pa so bile veliko cenejše, najcenejša ura je bila 400 eurov in prav lepa mi je bila. 

Dala sem si čas za premislek, lahko bi vzela ta denar iz prihrankov in si tako uro Movado tudi privoščila, vendar sem resnično mogla premisliti, če je to res ura z katero bom zadovoljna več let in jo bom tako nosila leta in leta. Nikakor si nisem želela, da bi si uro Movado kupila, potem pa mi kar naenkrat ne bi bila več lepa in bi spet naprej kupovala poceni ure. 

Dala sem si čas za premislek in če mi bo ura Movado ostala v spominu in bom neprestano razmišljala o njej več dni, potem je prava in si jo bom kupila.