Lanterne

Lanterne so lahko zelo lep in romantičen dodatek domu

Vedno sem imela zelo rada sveče. Dodajo en tak lep občutek sami sobi in res rabim v svojem obvezno vsaj eno svečo, ki mi lahko lepo gori in z njo uživam v prostoru. Zadnjič sem hodila po trgovini in nekaj sem našla. Našla sem res zelo lepe lanterne. Takoj sem si zaželela eno. Tam so imeli res veliko lantern na izbiro in težko se je bilo odločiti le za eno. Na koncu sem kupila tri za lanterne sem potrebovala tu sveče. Kupila sem neke posebne male dišeče sveče, ki bodo pasale v te moje lanterne. Ko sem prišla domov, sem vsako lanterno posebej lepo postavila na svoj prostor. Eno sem imela v kuhinji, drugo na čajni mizici v dnevni sobi in tretjo v spalnici, da mi bo lepo svečka gorela. ko bom zvečer brala knjigo v postelji.

Mislim, da je bila to res top ideja in res sem bila srečna, da sem našla te lanterne in da sem lahko še dodatno polepšala mojo stanovanje. Dišeče svečke se tako ali drugače lahko najde v različnih oblikah in velikostih, tako da lahko najdeš sveče tudi za lanterne.

Lanterne so lahko zelo lep in romantičen dodatek domu

Tudi moji mami so bile lanterne zelo všeč. To seveda pomeni, da sedaj vem točni, kaj bom ji kupila za rojstni dan ali pa za božič. Lanterne so lahko namreč zelo lepo darilo tako za božič kot tudi za rojstne dneve. Le kdo ni ne bi želel nek lep modni dodatek za svoj dom. Mislim, da s tem darilom res nimamo kaj zgrešiti. Res je lahko lepo in elegantno darilo.

Sama imam te lanterne še danes in res se jih še nisem naveličala in dvomim, da se jih sploh bom. Gorijo mi vsak dan. Ko grem v posteljo prižgem tisto v spalnici in ob njej lahko lepo berem knjige. Ko sem v kuhinji in nekaj jem imam tam prižgano drugo in tako naprej.